Centrologic ontwerpt en bouwt resultaatgerichte websites. Websites waarmee u uw doelen kan bereiken. Maar dat is slechts het begin van uw website. Juist ná livegang van uw website komt uw samenwerking met Centrologic pas goed tot z’n recht. Op het gebied van vooruitkijken zijn wij uw concurrentie namelijk graag een stapje vóór. Een website moet naast functioneel ook móói zijn. Aansprekende beelden, foto’s, een heldere indeling en een sfeer die perfect aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf.


webdesign

Webdesign

Een mooie website is het uithangbord van uw bedrijf. Daarmee lokt u passanten naar binnen en laat u ze kennis maken met uw producten en/of diensten. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw website ook de kassa van uw bedrijf wordt? Centrologic heeft deze kennis en kunde optimaal in huis. We bouwen al ruim zeven jaar websites en internettoepassingen voor MKB, nationals alsmede internationale bedrijven. Al onze projecten worden geleverd door een gekwalificeerd en enthousiast team van webprofessionals. Bekijk onze gemaakte websites >> resultaat.


Responsive webdesign

Het aantal gebruikers van smartphones en tablets stijgt explosief. Steeds meer bedrijven laten dan ook een responsive website ontwikkelen. Een responsive website is dé tool van dit moment om uw huidige én nieuwe klanten aan u te binden via alle mogelijke platformen! Wij ontwikkelen succesvolle mobiele en responsive websites voor iPhone, iPad en Android smartphone en tablets.

De verkoop via mobiele webshops zal de komende jaren groeien en groeien. Bij een mobiele webshop draait alles om beleving. Om het creëren van de juiste sfeer en het vertrouwen bij de bezoeker. Uiteindelijk wilt u dat die bezoeker klant wordt. Centrologic ontwerpt en bouwt mobiele webshops gericht op conversie. Mooie, overzichtelijke webshops waarmee u scoort. Bekijk onze gemaakte websites >> resultaat.

Wist u dat? Een responsive website zich automatisch aanpast aan het formaat van het scherm? Zo is hij geschikt voor een computer, tablet en smartphone.

mobiel


webshops

Webshops

Onze webshops zijn voor u makkelijk te beheren en voor uw klanten makkelijk te gebruiken. Wilt u uw producten online verkopen? Neem dan contact met ons op over onze zoekmachinevriendelijke webshops en winkelwagentjes.

We maken 100% zoekmachinevriendelijke webshops die hoog in de ranglijsten van zoekmachines worden weergegeven en voor onze klanten werken. Bij onze unieke benadering maken we gebruik van het bekroonde CMS-systemen! om webshops te creëren die makkelijk te gebruiken en te beheren zijn, zonder dat daarbij de zoekmachinevriendelijkheid verloren gaat. Bekijk onze gemaakte webshops >> resultaat.


Webstrategie

We beginnen webprojecten niet met het tonen van een ontwerp – we zoeken eerst uit wat u nodig heeft! Voor sommigen is het een unieke aanpak, voor ons is het gewoon gezond verstand. Wij helpen u een succesvolle websitestrategie te formuleren.

Het internet biedt een grote verscheidenheid aan mogelijkheden om met klanten in contact te komen, met hen te communiceren en hen vast te houden en wij zullen u helpen om alle moeilijkheden op te lossen en antwoorden te vinden op al uw vragen. Een goede website biedt zoveel meer dan alleen een goed ontwerp, een mooi uitziende website moet tegenwoordig ook een standaard gegeven zijn. De website voor u laten werken is de echte uitdaging, en daar ligt onze kracht.

Strategie

Wij leggen u graag meer uit over de mogelijkheden voor uw website. Wensen zijn per bedrijf individueel en mogelijkheden zijn bijna onbeperkt, daarom nodigen wij u graag uit bij ons op kantoor.

of bekijk eerst ons portfolio »
Neem contact met ons op