Een website die u door ons laat maken werkt voor u. Hiervoor passen wij een aantal unieke features toe tijdens, maar ook na, de bouw van de website. Een website heeft u tenslotte niet omdat de concurrent er ook één heeft, maar omdat hij nieuwe klanten en meer omzet moet brengen. Vanuit die gedachte gaan wij voor u aan het werk. Dat is Made by CentrologiC.


Responsive Design

Desktop, notebook, netbook, tablet of smartphone; alles is compatible. Een responsive design houdt rekening met alle soorten en maten schermen van de gebruiker. Zo kan een website optimaal gebruikt worden zonder dat er meerdere websites gemaakt hoeven worden. Dat scheelt in uw investering in een website.

s

responsive


facebook

Facebook Marketing

Actief zijn op social media, u heeft er vast veel over gehoord. De meest gestelde vraag is natuurlijk “Wat levert dit op?”. Deze vraag beantwoorden wij graag voor u. Dit ligt namelijk aan persoonlijke wensen en voorkeuren. Facebook biedt een breed scala aan doelgroepen en is daarom vaak zeer effectief te noemen. Wij zorgen ervoor dat u deze effectiviteit terugvind in uw activiteiten op social media en dat het voor u klanten en omzet oplevert.


Conversie verhoger

De conversie verhogen op uw website. Hier hebben wij handige tools voor. Zoals een melding rechts in beeld die neutraal opgemaakt is, de aandacht trekt maar niet vervelend is voor het navigeren door de site. Door deze melding in te bouwen zorgen wij dat uw bezoekers eerder contact aanvragen door simpelweg de vraag te stellen “Heeft u vragen?”. Simpel, maar zeer effectief.

cvv_mbc


seo

Landingspagina’s

Het woord zegt het al! Een pagina waar een bezoeker op landt. Via Google, of bijvoorbeeld Facebook. Op deze pagina kan de bezoeker precies vinden wat hij/zij zoekt, en daarna ook uit de voeten met deze informatie, hij/zij kan er wat mee doen en heeft de drang om door te klikken. Dit is het doel van de landingspagina, maar een eerder doel bereiken we door de pagina goed vindbaar te maken in zoekmachines.


Content Management

Tegenwoordig heeft bijna iedere website een makkelijk te bedienen Content Management System (CMS). Zo ook onze websites die voorzien zijn van het CMS WordPress. Maar het kan natuurlijk altijd makkelijker! Wij bieden daarom aan voor u uw content te beheren. Heeft u wekelijks acties/aanbiedingen, of wilt u een nieuwsbrief versturen zonder er naar om te kijken? Wij regelen het.

mobiel


cloud

Cloud Hosting

Betrouwbare hosting. Een veel voorkomende woordcombinatie wat nog zeker geen pleonasme is. Bij Centrologic zijn we bezig om dat er wel van te maken. Wij bieden CloudHosting met een 99,9% up-time garantie.

Wij leggen u graag meer uit over de mogelijkheden voor uw website. Wensen zijn per bedrijf individueel en mogelijkheden zijn bijna onbeperkt, daarom nodigen wij u graag uit bij ons op kantoor.

of bekijk eerst ons portfolio »
Neem contact met ons op