Met 15 medewerkers staan wij voor u klaar. Kom eens langs om te kijken hoe wij werken. Iedere specialist die bij ons aan uw website werkt – of het nu om strategie, design, development of conversieoptimalisatie gaat – zal het online succes van uw website centraal stellen. Wij halen namelijk net als u energie uit het zien van resultaat!

Centrologic levert u de kennis en kunde om u optimaal te kunnen ondersteunen bij het bereiken van uw Internet doelstellingen. Wij hanteren hierbij een integrale aanpak, die begint bij het starten over het advies over uw Internet strategie. Op basis van deze strategie creëert Centrologic de juiste web oplossing, vanaf het ontwerp tot en met het operationeel zijn van juiste weboplossing en om u vervolgens goed te blijven ondersteunen in de live fase. Mogen wij u begroeten in Zeist?

Afspraak maken Klik hier »

Ons werk


Ontwikkeling

Website ontwikkeling

Wij ontwerpen, bouwen én optimaliseren websites voor bedrijven die het internet serieus nemen en ons webdesign-systeem met SEO garandeert een website die van de eerste tot de laatste pagina gevonden wordt door zoekmachines. Bent u al in het bezit van een website? Dan passen wij deze graag voor u aan zodat deze functioneert binnen zoekmachines.

mobiel

Mobiel bereikbaar

Het aantal gebruikers van smartphones en tablets stijgt explosief. Steeds meer bedrijven laten dan ook een app ontwikkelen. Een app is dé tool van dit moment om uw huidige én nieuwe klanten aan u te binden! Wij ontwikkelen succesvolle mobiele en responsive websites voor iPhone, iPad en Android smartphone en tablets.

SEO

SEO en internet marketing

Wij zorgen ervoor dat uw website wordt gevonden door zoekmachines en een speler wordt op de online-markt, houdt de activiteiten op uw website bij, geeft inzicht in uw markt en laat uw website voor u werken.

Optimalisatie

Optimalisatie & Rendement

Het is prachtig als uw website veel bezoekers heeft. Een mooie manier om uw bedrijf en producten te presenteren. Maar hoe maakt u van de bezoekers van uw website betalende klanten en/of veelbelovende leads? De sleutel tot succes heet conversie-optimalisatie: het tunen van uw website om maximale resultaten te behalen.