Maar daar stopt het niet! Juist zodra een bezoeker uw website heeft gevonden is het belangrijk dat de bezoeker naar een bepaald doel begeleid wordt. Dit kan bijvoorbeeld een contact-  of een offerteformulier zijn wat ingevuld moet worden, maar dit kan ook een product zijn wat u wilt verkopen.


seo

Zoekmachine optimalisatie

Wilt u uw website optimaal inrichten voor Google? Wij weten en meten de belangrijkste zoektermen en deze worden in uw website verwerkt. Zoekmachine optimalisatie leidt tot een toename aan bezoekers naar uw website. Tevens bekijken wij de marketing binnen uw website, zodat de juiste actie aan de bezoeker wordt meegegeven.

Tip! Probeer niet alleen hoog te scoren met één zoekwoord, maar maak ook met combinaties van woorden. Veel mensen zoeken op een woordcombinatie of soms zelfs een hele zin


Zoekmachine advertising

Wilt u dat uw website gegarandeerd en per direct vindbaar is naast of boven de resultaten van de belangrijkste zoekmachines? Adverteren in zoekmachines is al jaren een effectief middel om potentiële klanten te bereiken en te laten converteren op uw website. Centrologic is zeer ervaren in het opzetten en managen van campagnes in alle toonaangevende internationale zoekmachines. Wij adviseren u over de hoogte van het in te zetten mediabudget en vertellen u welke zoekmachine(s) u het beste kunt gebruiken om uw doelstellingen te bereiken.

sea


social

Social Media Marketing

Social Media is niet meer weg te denken uit de hedendaagse maatschappij. Bijna iedereen gebruikt het en het is daarom een perfect medium om potentiële klanten te bereiken. Iedereen heeft andere interesses en die worden over de hele wereld onder elkaar gedeeld. Hier valt winst te behalen voor uw bedrijf, want u kunt uw doelgroep zeer specifiek benaderen.

Tip! Bereik uw juiste doelgroep makkelijker door bijv. Facebook Ads


E-mail marketing

Met het nieuwsbrievensysteem van Centrologic verstuurt u snel een perfecte digitale nieuwsbrief (in uw huisstijl en met de informatie die u belangrijk vind). Centrologic ondersteunt u daarbij met uitgekiend marketing-advies waarin ook Social Media meegenomen wordt.

Elke nieuwsbrief die u verstuurd is meetbaar. Met de uitgebreide statistieken kunt u precies de effectiviteit van uw nieuwsbrief campagnes meten en zien welke producten/pagina’s er gevolgd worden.

Wist u dat? Nieuwsbrieven het meest worden gelezen op donderdag om 12.00u?

email


analytics

Analytics en Conversie

Het is prachtig als uw website veel bezoekers heeft. Maar hoe maakt u van de bezoekers van uw website betalende klanten en/of veelbelovende leads? De sleutel tot succes heet conversie-optimalisatie: het tunen van uw website om maximale resultaten te behalen. Wij hebben diverse kennis en kunde in huis.

Wist u dat? U met Analytics niet alleen het aantal bezoekers kunt zien? Makkelijk resultaat meten kan met o.a. campagnes, doelen en zelf linktracking!

 

Wij leggen u graag meer uit over de mogelijkheden voor uw website. Wensen zijn per bedrijf individueel en mogelijkheden zijn bijna onbeperkt, daarom nodigen wij u graag uit bij ons op kantoor.

of bekijk eerst ons portfolio »
Neem contact met ons op